top of page

Helikopter-skiën

Helikopter-skiën

heliskiing in Valfrejus
heliskiing in maurienne Valley

40 minuten rijden en we komen aan bij de Italiaanse DZ (Drop Zone, helikopter basis) bij Sauze d’Oulx en Sestrière. Dit gebied, met de bijnaam‘Klein Canada’, biedt meer dan 30 verschillende afdalingen in de Suza-vallei.

 

Over het algemeen bestaan de groepen uit 4 of 8 personen, om een optimale helikopter bezetting te garanderen. Andere groepsgroottes zijn echter ook mogelijk.

 

Elke deelnemer moet een lawine veiligheidsset bij zich hebben, deze sets zijn te huur bij de verhuurwinkels in het dorp.

 

’s Ochtends vroeg wordt de helikopter dropping bevestigd, rekening houdend met de weerscondities op grote hoogte en de stabiliteit van het sneeuwdek.

 

De afdalingen zijn afdalingen in het hooggebergte. Off-piste skiën brengt risico’s met zich mee. Risico’s die een gids niet weg kan nemen! Wij raden u aan uw verzekering te raadplegen, om u ervan te verzekeren dat u voor deze risico’s verzekerd bent!

Elke deelnemer moet een lawine veiligheidsset (lawinepieper, sonde en schep) bij zich hebben, hebt u deze niet, dan wordt het specifieke materiaal, inclusief Airbag geleverd.

 

TARIEF : 510 € per persoon (vanaf 2 deelnemers)

Heliskiing in Italie
bottom of page