top of page

Off-piste skiën

off piste in valfrejus
freeride in Valfrejus
Valfrejus powder snow
Valfréjus freeride snowboarding

Valfréjus is een skistation dat bekend staat om zijn off-piste en freeride mogelijkheden.

De ligging op de grens van de noordelijke en zuidelijke Alpen, met de steile hellingen en een hoogteverschil van 1200 meter maken van Valfréjus DE spot voor liefhebbers van freeride.

 

De begeleide off-piste tochten worden in groepen van maximaal 5 personen aangeboden. Elke deelnemer moet een lawine veiligheidsset bij zich hebben, deze sets zijn te huur bij de verhuurwinkels in het dorp.

 

De grote verscheidenheid in off-piste en freeride mogelijkheden zorgen ervoor dat zowel beginnende off-piste skiers, die een redelijk niveau piste-skien hebben (zwarte piste), als ervaren freeride skiers, voldoende verschillende parcours kunnen ontdekken.

Direct vanaf de lift of na een korte klim, iedereen vindt hier DE lijn die overeenkomt met zijn of haar niveau en de vorm van het moment!

 

De off-piste tochten worden aangeboden:

- als halve dag, van 9 tot half 1 of van half 2 tot half 5

- als hele dag, van 9 tot half 5

Vooraf reserveren is noodzakelijk. In een briefing de avond voorafgaand aan de tocht wordt de tocht bepaald, rekening houdend met de weersvoorspellingen en de stabiliteit van het sneeuwdek.

 

Off-piste skiën brengt risico’s met zich mee. Risico’s die een gids niet weg kan nemen! Wij raden u aan uw verzekering te raadplegen, om u ervan te verzekeren dat u voor deze risico’s verzekerd bent!

Tarieven (prijs voor een groep van 1 tot maximal 5 deelnemers)

Halve dag (3uur)     190 €

Hele dag                   350 €

bottom of page