top of page

 "Haute Maurienne Vanoise" skiing

Maurienne Valley ski discovering
Maurienne Valley ski discovering
Maurienne Valley ski discovering

Voor avonturiers die de hele Maurienne-vallei willen verkennen, bestaat er de mogelijkheid in andere skigebieden te skiën of de off-piste mogelijkheden in andere skistations te ontdekken.

Als u gewend bent in Valfréjus te skien is de “HMV” pas dé manier om andere skigebieden in de Haute-Maurienne te ontdekken.

 

Met de ‘HMV’ skipas kunt u 5 andere gebieden in de Maurienne verkennen. Naast in Valfréjus kunt u skien in Aussois, La Norma, Val Cenis, Termignon en Bonneval sur Arc.

 

Vanuit Valfréjus is het maximaal 1 uur rijden (Bonneval sur Arc) naar de 5 andere skistations.

Door u te laten begeleiden door een professional haalt u het maximale uit uw dag wat betreft ontdekking van het gebied en de eventuele off-piste mogelijkheden.

Een gemiddeld ski niveau (classe 2) is een voorwaarde voor het ontdekken van de andere skigebieden. Deze manier van tochten maken is uitermate geschikt voor families of vriendengroepen die samen willen skien.

Voor het verkennen van de off-piste mogelijkheden, mag de groep uit maximaal 5 personen bestaan, voor het ontdekken van het skigebied kunnen de groepen groter zijn.

 

Gratis bussen vanuit Valfréjus brengen u naar de verschillende gebieden. U kunt ook gebruik maken van uw eigen auto.

 

Ook het verkennen van het geweldige ‘Trois Vallées’ (Val Thorens) via de cabinelift van Orelle behoort tot de mogelijkheden.

Ongeveer 20 minuten met de auto of een taxi. Een supplement moet ter plaatse betaald worden voor een liftpas Val Thorens, Vallée de Belleville of Trois Vallées.

Tarief: 340 € voor de hele dag voor een groep van 1 tot maximal 6 personen

bottom of page