top of page
Fond accueil.light.JPG
LE SKI AUTREMENT....

Freelance Skileraar

Cours de Ski Particuliers

Le cours de ski particulier est sans aucun doute le moyen le plus rapide pour progresser et vous amener au niveau supérieur

Hors-Piste et Freeride

Valfréjus est une des stations de référence en matière de ski Hors-piste et Freeride.

Sa situation particulière à la limite entre les Alpes du Nord et du Sud, sa topographie composée de fortes pentes orientées sur différents versants en font un "spot" incontournable pour les amateurs de ski sauvage.

 

Ski de Rando

Le ski de randonnée vous offre des paysages sauvages et insolites ainsi qu'une ambiance montagne exceptionnelle. Loin des domaines skiables, faire sa trace à la montée comme à la descente vous procurera des sensations inoubliables.

 

 "Eski-Mo"

Voor avonturiers die de hele Maurienne-vallei willen verkennen, bestaat er de mogelijkheid in andere skigebieden te skiën of de off-piste mogelijkheden in andere skistations te ontdekken.

Als u gewend bent in Valfréjus te skien is de “Eski-Mo” pas dé manier om andere skigebieden in de Haute-Maurienne te ontdekken.

Helikopter-skiën

40 minuten rijden en we komen aan bij de Italiaanse DZ (Drop Zone, helikopter basis) bij Sauze d’Oulx en Sestrière. Dit gebied, met de bijnaam‘Klein Canada’, biedt meer dan 30 verschillende afdalingen in de Suza-vallei.

Veiligheids training

U bent een liefhebber van off-piste skien? U hebt de benodigde veiligheidsmaatregelen genomen (lawinepieper, schep en zonde in uw rugzak)? Ben u er zeker van dat u deze materialen op de juiste manier weet te gebruiken?

Skilessen

Privé skiles is ongetwijfeld de snelste manier om uw niveau te verbeteren.

Off-piste skiën

Valfréjus is een skistation dat bekend staat om zijn off-piste en freeride mogelijkheden.

De ligging op de grens van de noordelijke en zuidelijke Alpen, met de steile hellingen en een hoogteverschil van 1200 meter maken van Valfréjus DE spot voor liefhebbers van freeride.

 

Toerskiën

Tijdens het toerskiën kunt u genieten van de verschillende landschappen en van een uitzonderlijke sfeer. Ver van de skipistes klimt u omhoog en skiet u naar beneden in een zoektocht naar onvergetelijke sensaties.

 

Yves BAYLE...

Skileraar (2e niveau) gediplomeerd door de staat.

19 jaar ervaring als skileraar en 17 jaar als directeur

van een skischool

Bestuurslid van de Internationale Skischool.

 

Bekend met alle bergmassieven, tot Nepal aan toe

Actief binnen de opleidig van de internationale skischool, leraar van de leraren

Onafhankelijke skileraar, die u persoonlijk begeleidt, van privé beginnerslessen tot freeride- of toertochten.

contact
bottom of page